Φροντιστήριο Μάθηση

Ενισχυτική Διδασκαλία

Ενισχυτική Διδασκαλία με Φύλλα Εργασίας


Η Ενισχυτική Διδασκαλία αποτελεί μία ακόμη καινοτομία του Κύκλου Μάθησης, που γίνεται σε τρεις άξονες:

Φύλλα Εργασίας

Κάθε Σάββατο από τις 9:00 μέχρι τις 14:00 πραγματοποιείται συστηματική συμπλήρωσή τους, με καθοδήγηση και εποπτεία της διεύθυνσης σπουδών του φροντιστηρίου, με ανοιχτά βιβλία και συνεργατικό πνεύμα, πάντα στα πλαίσια του Προγράμματος Σπουδών.

Αποτέλεσμα: H εξάσκηση μέσω των φύλλων εργασίας προάγει την αυτενέργεια των μαθητών μας και διευκολύνει την εμπέδωση της ύλης.

Ομάδες Εργασίας

Η επεξεργασία των φύλλων γίνεται με την πρωτοποριακή μέθοδο των ομάδων εργασίας στο τραπέζι, με τον καθηγητή δίπλα στους μαθητές του.

Αποτέλεσμα: Εξαλείφεται η απόσταση μεταξύ έδρας και θρανίου, ενώ το μάθημα γίνεται πιο άμεσο, πιο εύληπτο, πιο αποτελεσματικό. Η διαδικασία της Μάθησης καθίσταται πιο εύληπτη, ενώ παράλληλα δημιουργείται μια δυναμική ομάδα μαθητών με κοινό στόχο την απόκτηση γνώσης!

Προετοιμασία για τα Διαγωνίσματα Προσομοίωσης

Πριν από κάθε προσομοίωση εξετάσεων πραγματοποιείται εξάσκηση σε επαναληπτικό φύλλο εργασίας, με στόχο την πληρέστερη προετοιμασία στην ύλη του διαγωνίσματος.

Αποτέλεσμα: Με αυτό τον τρόπο αυξάνεται ο δείκτης εμπειρίας του μαθητή στη γραπτή δοκιμασία, η οποία θα είναι και το βασικό κριτήριο για την εισαγωγή του στη Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Η Ενισχυτική του Σαββάτου έχει γίνει θεσμός του εκπαιδευτηρίου μας και είναι ένα βασικό εργαλείο διαφοροποίησης μας από άλλους εκπαιδευτικούς Οργανισμούς, εξάλλου το οικογενειακό κλίμα που επιτυγχάνεται  κατά τη διάρκειά της έχει επιτελέσει σημαντικότατο ρόλο στις επιτυχίες των μαθητών μας.

logo
 
© 2018 ΜΑΘΗΣΗ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ
by Centiva Software Solutions
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είστε ενήμεροι
για όλα τα νέα μας