ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΑΘΗΣΗ

Επαγγελματικός Προσανατολισμός

Στρατηγική Καριέρας

Δίπλα σε κάθε τους βήμαΤο Φροντιστήριο ΜΑΘΗΣΗ  είναι δίπλα στους υποψηφίους σε όλη τη διάρκεια της πορείας τους για τις Εθνικές Εξετάσεις.

Συγκεκριμένα, ο Τομέας Επαγγελματικού Προσανατολισμού:
01

Παρέχει

στους μαθητές μας το Career Gate Test K.17, τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού, με τη μορφή της προσωπικής έκθεσης.

Το C.G.T. Κ.17, είναι ένα σύγχρονο, δοκιμασμένο, επιστημονικά ορθό και εύχρηστο τεστ σχολικού επαγγελματικού προσανατολισμού, που μπορεί να βοηθήσει πρακτικά και άμεσα τους νέους, με τη συνδρομή του Διευθυντή Σπουδών κ.Τράγγαλου Παναγιώτη, συμβούλων καριέρας, και των γονέων, ώστε να πάρουν την πιο κρίσιμη απόφαση της ζωής τους, αυτή που αφορά την επιλογή σπουδών και επαγγέλματος.

02

Συνεργάζεται

με τον κ. Στράτο Στρατηγάκη, σύμβουλο σταδιοδρομίας και εκπαιδευτικό ερευνητή, με σκοπό την άμεση ενημέρωση και πρόσβαση του υποψηφίου σε ηλεκτρονική βάση δεδομένων με θέματα όπως:

  • Τη λειτουργία της δευτεροβάθμιας   εκπαίδευσης
  • Τον τρόπο εισαγωγής στα ΑΕΙ - ΤΕΙ και τις   Πανελλήνιες εξετάσεις
  • Την ορθή συμπλήρωση του μηχανογραφικού
  • Τις σπουδές στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό   για προπτυχιακές ή μεταπτυχιακές σπουδές
  • Τις μεταγγραφές
  • Τα επαγγέλματα

Για να μεταφερθείτε στο περιβάλλον του Οδηγού σταδιοδρομίας πατήστε πάνω στην παρακάτω εικόνα.

03

Οργανώνει

σε συνεργασία με ηγετικούς φορείς σε θέματα σταδιοδρομίας και στρατηγικής καριέρας, σε τακτά χρονικά διαστήματα Ημερίδες Επαγγελματικού Προσανατολισμού, οι οποίες απευθύνονται στους μαθητές του φροντιστηρίου και τους γονείς τους, αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Κατά τη διάρκεια αυτών των εκδηλώσεων οι μαθητές και οι γονείς τους αποκτούν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τις σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, ενημερώνονται για τα επαγγελματικά δικαιώματα των σχολών και τμημάτων ΑΕΙ και ΤΕΙ και αποκτούν πληροφορίες που θα τους βοηθήσουν στη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου.

Image
Image
Image
logo
 
© 2018 ΜΑΘΗΣΗ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ
by Centiva Software Solutions
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είστε ενήμεροι
για όλα τα νέα μας