Φροντιστήριο Μάθηση

Στοχευμένη/Εξατομικευμένη Εκπαιδευτική Διαδικασία

Ο ακρογωνιαίος λίθος του Κύκλου Μάθησης είναι η Εκπαιδευτική Διαδικασία.

 

Οι κεντρικοί πυλώνες που την έχουν καταξιώσει στα μάτια μαθητών και γονιών είναι:

Οι Καθηγητές


Όλοι οι καθηγητές μας διαθέτουν μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών και πολυετή εμπειρία στη Φροντιστηριακή Μέση Εκπαίδευση. Διακρίνονται για την αγάπη τους στην επιστήμη τους και στα παιδιά καθώς και για τη μεταδοτικότητά τους.

Έτσι:
  1. Παρέχουν πλήρες, πολύπλευρο και υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικό έργο.
  2. Συμβάλλουν στο ιδιαίτερο, οικογενειακό κλίμα του Φροντιστηρίου που είναι εργαλείο βοήθειας και πηγή έμπνευσης για τους μαθητές μας.
  3. Δημιουργούν εμπιστοσύνη και ασφάλεια στα παιδιά.

Τα Βιβλία


Τα βιβλία που εκδίδουμε στο Φροντιστήριο ΜΑΘΗΣΗ είναι το απόσταγμα δουλειάς πολλών χρόνων των διδασκόντων μας. Είναι επιστημονικά άρτια και αποτελούν το σημαντικότερο εργαλείο δουλειάς. Παράλληλα είναι το σημείο αναφοράς για κάθε μάθημα που διδάσκουμε.

Έτσι:
  1. Η γνώση κάθε μαθήματος βρίσκεται συγκεντρωμένη και διαρκώς προσβάσιμη στο μαθητή, ο οποίος έχει εύκολα πλήρη εποπτεία της.
  2. Το πλήθος και η ποιότητα των ασκήσεων που βρίσκονται μέσα στα βιβλία μας κρατούν το μαθητή διαρκώς σε εγρήγορση, βοηθώντας τον ταυτόχρονα να εμβαθύνει αποτελεσματικά στην ύλη του μαθήματος.

Η Στόχευση και Εξατομίκευση

  1. Στο Φροντιστήριο ΜΑΘΗΣΗ κάθε μαθητής αντιμετωπίζεται ξεχωριστά σε κάθε μάθημα ως μεμονωμένη οντότητα.
  2. Συζητάμε μαζί του, θέτουμε τους στόχους του και ελέγχουμε συνεχώς ποιοι από αυτούς έχουν πραγματοποιηθεί και σε ποιο βαθμό.
  3. Διαγωνίσματα, τεστ, προφορική εξέταση στην τάξη, διαρκής και συνεπής επικοινωνία της Διεύθυνσης με τους καθηγητές και με τους γονείς είναι μερικοί από τους μηχανισμούς παρακολούθησης της πορείας υλοποίησης των στόχων των μαθητών μας.
     

Έτσι:

   Εξασφαλίζουμε την απαρέγκλιτη πορεία του εντός των στόχων του, κάτι που αναμφισβήτητα μεγιστοποιεί το ατομικό του αποτέλεσμα.
logo
 
© 2018 ΜΑΘΗΣΗ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ
by Centiva Software Solutions
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είστε ενήμεροι
για όλα τα νέα μας