ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΑΘΗΣΗ

Συμβουλευτική Γονέων & Εφήβων

Η εμπειρία των ιδρυτών του Φροντιστηρίου ΜΑΘΗΣΗ μέσα κι έξω από τις τάξεις έχει δείξει ότι η εφηβεία είναι μια περίοδος η οποία με την κατάλληλη φροντίδα από το τρίπτυχο γονείς – μαθητής  - φροντιστήριο μπορεί να γίνει εξαιρετικά αποδοτική και να χτίσει τις βάσεις για όλη τη μετέπειτα ζωή του παιδιού, αρκεί να δοθεί η απαραίτητη προσοχή στο σημαντικό ρόλο που έχει ο ψυχολογικός παράγοντας.

Γι’ αυτό στο φροντιστήριό μας:

Διενεργούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα προσωπικές συνεντεύξεις των μαθητών από τη Διεύθυνση, ώστε να ενισχυθούν περισσότερο στην προσπάθειά τους. Ταυτόχρονα, γίνονται και τακτικές, ατομικές συναντήσεις των Διευθυντών Σπουδών με τους γονείς, προκειμένου να ενημερώνονται για τη συνολική εικόνα των παιδιών τους.
Ο Τομέας Συμβουλευτικής Γονέων και Εφήβων, σε συνεργασία με ειδικό παιδοψυχολόγο διοργανώνει σεμινάρια για τους γονείς και τους μαθητές, ώστε να πληροφορούνται για όλα τα θέματα που αφορούν τους εφήβους καθώς και τους τρόπους αντιμετώπισής τους.
Εφ’ όσον μαθητής και γονέας το επιλέξουν, γίνονται ατομικές συνεδρίες από τον παιδοψυχολόγο μας, προκειμένου να λυθεί άμεσα και με την επιβαλλόμενη εχεμύθεια οποιοδήποτε θέμα χρειάζεται εντοπισμένη αντιμετώπιση.
logo
 
© 2018 ΜΑΘΗΣΗ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ
by Centiva Software Solutions
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είστε ενήμεροι
για όλα τα νέα μας